2 adet için
Hazırlama süresi: 15 dakika
Pişirme süresi: 10 dakika
- 2 adet ufak lavaş ekmek
- 1 – 2 adet tavuk göğüs
- Kıvırcık veya göbek salata
- 5 – 6 adet çeri domates
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı
- Tuz
- Biber
1/ Tavuklar tuzlanır, biberlenir az yağlı tavada ızgara yapılır. Veya
180 derece ısıtılmış fırında 25 – 30 dakika pişirilir.
2/ Lavaş ekmekler fırında ısıtılır.
3/ İnce doğranmış salata, şerit kesilmiş veya didiklenmiş tavuk
parçaları, ikiye kesilmiş çeri domatesler lavaş ekmeğin ortasına yerleştirilir,
sezar sos gezdirilir, dürüm yapılır.
Kolay Sezar sos
- 1 diş sarımsak
- 5 yemek kaşığı mayonez
- 1 yemek kaşığı sirke
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı
- 2 adet ançüez
- 2 – 3 yemek kaşığı rende parmesan peyniri
Tüm malzeme robotta karıştırılır.
0 yorum:
Yorum Gönder